Woonmode Rijswijk

100% Nederlands Fabrikaat

Beddenwinkel Woonmode Rijswijk

Droom heel even weg in de Eastborn store van Woonmode Rijswijk, Zuid-Holland. Ontdek de matrassencollectie en comfortabele boxsprings van onze oer-Nederlandse bodem! Het deskundig opgeleide team van slaapadviseurs neemt graag de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar het ideale bed of matras. Een nieuwe matras of boxspring kopen is veel eenvoudiger als je samen kan werken met vakmensen. We raden je aan om tijd te nemen om de matrassen en toppers uit te proberen. Zo ervaar je best welk ligcomfort er bij jou en/of je partner past. We luisteren naar je wensen en gaan samen op zoek naar de Eastborn boxspring of matras die het meest geschikt is voor jou. Maak zeker een afspraak als je zeker wil zijn dat we alle aandacht voor jou kunnen reserveren wanneer ook jij tijd hiervoor hebt.


Plan je bezoek

Openingstijden

Maandag
12:00–17:30
Dinsdag
09:30–17:30
Woensdag
09:30–17:30
Donderdag
09:30–17:30
Vrijdag
09:30–17:30
Zaterdag
09:30–17:30
Zondag
12:00–17:00

Praktische informatie

  • Gratis parkeren naast de winkel
  • Rolstoel toegankelijk
  • Airconditioning
https://www.eastborn.nl/wp-content/uploads/2024/05/DSC_0921-min-scaled.jpg

Adres en contactinformatie

Bogaardplein 6
2284 KJ RIJSWIJK
Plan route

070-3960610
info@woonmode.nl

Een impressie bij Woonmode Rijswijk

Daarom Woonmode Rijswijk

Tijdens je bezoek aan Woonmode Rijswijk maak je kennis met de Eastborn collectie.

Deskundig advies
Ruime betaalmogelijkheden
Rolstoeltoegankelijk

Bedankt!

Bedankt!

Ervaar het comfort bij %DEALER_TITLE%

Tijdens uw bezoek aan %DEALER_TITLE% kunt u kennis maken met de Pullman collectie en heeft u de mogelijkheid om in alle rust proef te liggen en vragen te stellen over de opties en mogelijkheden. Plan hier volledig vrijblijvend uw bezoek en ontdek het ultieme Pullman comfort bij %DEALER_TITLE%.

Prima keuze!

Uw bezoek aan %DEALER_TITLE% staat gereserveerd op %FILLED_IN_DATE% om %FILLED_IN_TIME%.
Vul uw gegevens in en klik op “Plan uw afspraak” om de afspraak te bevestigen.

U ontvangt een e-mail ter controle.

De beddenspeciaalzaak in de provincie Zuid-Holland, regio Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Den hoorn, Delft, Delfgauw, Schipluiden, Naaldwijk, Monster, De lier, Mariahoeve, Leidschendam is Woonmode Rijswijk. Deze 1200m grote winkel heeft een ruime slaapafdeling met een groots ingerichte Eastborn Store. Je kan er bijna alle Eastborn matrassen, boxsprings en toppers uitgebreid uitproberen. Een uitgeslapen team slaapadviseurs staat je met raad en daad bij om de juiste keuze te helpen maken. Welke vraag je ze ook stelt over je bed, ze denken altijd met je mee en gaan samen met jou op zoek naar een passende oplossing. Neem zeker voldoende tijd om de verschillende Eastborn matrassen zelf rustig te testen. Zo ervaar je snel welk ligcomfort er bij je past. Bekijk de complete collectie Eastborn boxsprings en laat je inspireren voor je de inrichting van de slaapkamer van je dromen. 

Een nieuwe Eastborn matras of topper kopen in Rijswijk, Zuid-Holland? Kom voor een uitgebreid advies naar Woonmode Rijswijk. We maken graag tijd en bieden je een deskundig advies en begeleiding. Wat je ook zoekt: een matras voor je kinderen, voor de logeerkamer of een nieuwe boxspring voor jezelf; maak je keuze uit de grote Eastborn collectie. Ga proefliggen in onze Eastborn Store om uit te vinden welke matras, topper of boxspring echt bij jou past. Wist je trouwens dat dit voor iedereen altijd wel een beetje verschillend kan zijn? Belangrijke parameters vind je in lichaamsbouw, lichaamslengte en lichaamsgewicht. Eastborn matrassen zijn afgestemd op deze verschillende elementen om ergonomisch altijd aan te sluiten bij jou comfortwensen. Maak dus snel een afspraak bij jouw Eastborn dealer Woonmode in Rijswijk, Zuid-Holland. We helpen je heel graag!