Eastborn matras 140x210

100% Nederlands Fabrikaat

Pure verwennerij met een Eastborn matras 140×210

Ervaar je al een tijdje dat je slechter slaapt of meer woelt in bed? Mogelijk is dit een teken dat je matras aan vervanging toe is. Een versleten matras biedt niet alleen een slechtere ondersteuning, maar zorgt er ook voor dat je minder diep slaapt. Met alle gevolgen van dien … Na een periode van 8 tot 10 jaar verwen je jezelf best met een nieuw exemplaar! 

Is je slaapkamer niet heel groot, maar droom je toch van een heerlijk luxegevoel? Dan is een twijfelaarboxspring 140×210 het ideale compromis! In de lengte kan je nog iets groter kiezen, namelijk een matras van 140×220: een no-brainer als een van jullie langer dan 1,90 m is. Heb je nog wat ruimte in de breedte? Kies dan een matrasmaat 160×210. Zo slapen jullie ongestoord samen.

Waarop letten bij de aankoop van een nieuw Eastborn matras 140×210?

De juiste matras kiezen is cruciaal voor je nachtrust. En een goede nachtrust is onmisbaar om elke ochtend uitgerust en vol energie wakker te worden. Om zeker te zijn dat je een matras koopt dat echt bij jou past, houd je best rekening met een aantal factoren. Tenslotte gaat een nieuw matras gemiddeld zo’n 8 tot 10 jaar mee. Dus het zou zonde zijn moest je een verkeerde keuze maken. Welk matras voor jou geschikt is, hangt af van:

  • je lengte en gewicht
  • je lichaamsbouw
  • je slaaphouding
  • je bed(bodem)
  • je slaapsituatie (alleen of samen)
  • je slaapvoorkeuren

Welk soort matras 140×210 heb je nodig?

Eastborn biedt diverse maten en soorten matrassen voor elk type slaper. Slaap je graag op je rug, buik of zij? Heb je het snel koud of te warm? Of last aan je rug of schouders? Allemaal vragen om even bij stil te staan. Bepaal wat voor jou belangrijk is en kies dan een matras die aan jouw specifieke wensen voldoet. 

De Eastborn Q-serie matrassen zijn voorzien van duurzame en elektrothermisch geharde pocketveren. Deze ‘Advanced Pockets’ zijn in 7 zones geplaatst, volgens de ergonomische lichaamsbouw, met een extra soepele schouderzone. Afhankelijk van je voorkeur heb je de keuze uit comfortschuim, latex en vivid-foam. Elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Comfortschuim zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie dankzij de open celstructuur. Latex is heel soepel en rekbaar voor een precieze ondersteuning en houdt de warmte langer vast. Vivid-foam is heel veerkrachtig en voert de warmte uitstekend af.

Met de Eastborn H-serie pocketverenmatrassen ga je nog een stapje verder. De ergonomisch gezoneerde Advanced Pockets vormen de basis. Afhankelijk van jouw voorkeur combineer je verschillende comfortlagen. Er zijn 6 vooraf gedefinieerde keuzemogelijkheden. Ruime keuze voor elk type slaper, ook voor jou! Graph’In of Graph’In Breeze hebben een warmteregulerende werking waardoor je sneller in slaap kan vallen. Zero Gravity Pockets zijn maximaal drukverlagend en bieden je lichaam een uitmuntende ondersteuning. De H-serie matrassen zorgen voor een minimale druk op nek, schouders en heupen zodat je lichaam optimaal kan ontspannen.

Wat is Sensity®?

De afneembare tijken van de Eastborn matrassen ondergingen een Sensity® behandeling. Dit betekent dat de stof is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Zo geniet je van een hygiënisch en fris slaapklimaat. Bovendien blijft de werking van Sensity® na een wasbeurt op 40 °C gegarandeerd.

Biedt Eastborn een slaapgarantie?

Wennen aan een nieuw matras heeft tijd nodig. Elk matras moet ‘ingeslapen’ worden. Houd daar rekening mee. De kans is groot dat je na zo’n drie tot vier weken als een roos slaapt. Zeker als je bij de aankoop het professionele advies inwon van een Eastborn slaapexpert. Toch twijfels? Is je matras te hard of te zacht? Neem dan binnen de slaapgarantie van 60 dagen contact op met de Eastborn dealer voor eventuele omruiling tegen een andere hardheid*.
*vraag naar de voorwaarden in de winkel

 Bij Eastborn hechten we een groot belang aan persoonlijk advies. Want iedereen is anders en heeft ook andere slaapvoorkeuren. Onze slaapadviseurs staan met de glimlach voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maak een afspraak bij een Eastborn dealer in je buurt en ontdek welk type matras echt bij je past.

Slaap gezond met Eastborn

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!