Eastborn matras 200x210

100% Nederlands Fabrikaat

Een Eastborn matras 200×210 slaapt nog beter

De grootste troeven van Eastborn? Vakmanschap en kwaliteit. Al sinds 1959 maken we onze boxsprings en matrassen in onze eigen fabriek in Nederland. We werken uitsluitend met de beste materialen en gebruiken geavanceerde technologieën om aan ieders slaapbehoeften te voldoen. Zo ben jij zeker van de juiste aankoop: een stijlvolle tweepersoonsboxspring met een tweepersoonsmatras 200×210 dat aan al jouw vereisten voldoet.

Liever apart? Dan kan je ook kiezen voor de combinatie van twee eenpersoonsmatrassen van 100×210 cm. Dat is vooral handig als jij en je partner andere voorkeuren en wensen hebben. Bij Eastborn is alles mogelijk. We hebben zelfs nog één grotere matrasmaat in het aanbod: een matras 200×220. Check wel even of hij ook in je slaapkamer past!

Welke kern heeft een Eastborn matras 200×210?

Alle Q-serie matrassen van Eastborn hebben pocketveren in de kern. Het gezoneerde en geneste Advanced pocketinterieur bestaat uit elektrothermisch nageharde veren. Hierdoor zijn de veren extra duurzaam, ook na vele jaren intensief gebruik. Dit is belangrijk om je lichaam de juiste ondersteuning te geven. Bovendien is het pocketinterieur in 7 comfortzones verdeeld voor een stabiele, directe ondersteuning van de verschillende lichaamsdelen. Ook is de schouderzone extra soepel, wat jou een groter ligcomfort biedt. 

Afhankelijk van je slaapvoorkeur kies je voor een genest pocketveren interieur of een High Low pocketvering. Geneste veren bieden een voller en vaster gevoel van ondersteuning, terwijl High Low pocketveren een soepele eerste aanraking combineren met een goede ondersteuning. Vooral rugslapers worden hier extra blij van!

De H-serie van Eastborn zijn matrassen met een Advanced Pocket-interieur. Dankzij een optimale mix van materialen kies je zelf de ideale opbouw van het matras. Zo geniet je van een superieur ligcomfort. De Graph’in en Graph’in Breeze comfortlagen zijn ventilerend en sterk warmteregulerend. Ideaal als je op zoek bent naar een constant en comfortabel slaapklimaat. 

Het summum van drukverlaging bereik je bij deze matrassen door te kiezen voor een combinatie met de Zero Gravity Pocket comfortlaag.

Hoe onderhoud je een Eastborn matras 200×210?

Elke nacht verliezen we gemiddeld zo’n 300 ml aan vocht. Al dat vocht verzamelt zich in het textiel van je bed en dus ook in je matras. Een goede ventilatie is dan ook noodzakelijk. Dankzij de pocketveren in de kern heeft je matras een uitstekend ventilerend vermogen. Leg elke morgen je dekbed open en laat het dubbelgevouwen aan het voeteneinde van je bed. Zet de ramen open en laat maar luchten! Zo kan al het verzamelde vocht weer drogen.

Om ervoor te zorgen dat je matras langer meegaat, is een matrasbeschermer een must. Deze voorkomt dat vocht, vuil of andere vlekken in je matras dringen. Plaats over je matrasbeschermer altijd een hoeslaken en was de beschermer één keer per maand. De Eastborn matrassen hebben een afritsbare, wasbare tijk die je het best ook geregeld in de wasmachine reinigt.

Ben je allergisch voor huisstofmijt? Al onze matrashoezen zijn gemaakt van een innovatieve stof voorzien van probiotica. Wij noemen het Sensity®. Zo krijgt een huisstofmijt geen kans en blijft je matras altijd fris.

Hoe vaak moet je jouw matras keren of draaien?

Om nog langer van je matras te genieten en het maximum uit je investering te halen, draai je hem regelmatig. Hierbij wissel je naargelang het matrastype het hoofd- en voeteneinde en de boven- en onderkant. De pocketveren in de matraskern zorgen trouwens voor een optimale ventilatie, zelfs zonder keren.
Draai om en wissel het hoofd- en voeteneinde één keer per seizoen. De voordelen ervan spreken voor zich. Door het matras te keren, wordt de belasting verdeeld. Zo voorkom je kuilvorming en blijft je matras veerkrachtiger. En dat is uiteraard essentieel voor een goede ondersteuning van je lichaam.

Kan je de tijk van het matras wassen?

Wil je ook dat je matras zo lang mogelijk meegaat en heerlijk hygiënisch blijft? Daarom zijn al onze matrassen voorzien van een wasbare tijk. Dankzij de 4-zijdige rits kan je hem gemakkelijk afnemen. Was de tijk ongeveer één keer per seizoen, zeker als je last hebt van allergieën. Dat kan gewoon in de wasmachine bij je thuis, op 40 of 60 °C, afhankelijk van het materiaal.

Vind je het moeilijk om de knoop door te hakken? Laat je vakkundig begeleiden door een ervaren Eastborn slaapadviseur om de juiste matras te kiezen. Hij of zij luistert naar al jullie wensen en geeft je persoonlijk en eerlijk slaapadvies. Maak nu een afspraak bij een Eastborn dealer in je buurt.

Slaap gezond met Eastborn

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!