Eastborn matras 200x220

100% Nederlands Fabrikaat

Een Eastborn matras 200×220 kopen?

Zie jij het leven groots en mag het voor jou altijd net iets meer zijn? Dan is onze tweepersoonsmatras 200×220 precies wat je zoekt voor heerlijk slaapgenot! Jouw tweepersoonsboxspring wordt een oase van rust waar je elke avond tot rust kan komen. Want je bed is niet alleen een plek om te slapen, maar ook om te ontspannen met een boek, een leuke serie of waarom niet, een gezellig ontbijt voor twee. Heb je al een keuze gemaakt uit onze Q-serie of H-serie matrassen? Wens je vooral een goede vocht- en warmteregulatie of eerder drukverlagende eigenschappen voor een uitstekende ergonomie? Bij Eastborn vind je altijd een matras die perfect bij je slaapbehoeften aansluit. Uiteraard kan je ook twee eenpersoonsmatrassen 100×220 handig combineren. Zo kies je elk matras van je voorkeur en slaap je toch samen in één groot bed!

Hoelang gaat een Eastborn matras mee?

De matrassen van Eastborn zijn uitvoerig getest op kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij de goede ventilatie en vochtregulatie van het pocketinterieur hebben onze matrassen een uitstekende levensduur. Bij normaal gebruik gaan ze 8 tot zelfs 10 jaar mee. Zeker als je onze onderhoudstips nauwgezet volgt. Na deze periode raden we je aan om je matras te vervangen omdat het geen optimale ondersteuning meer biedt, maar ook om hygiënische redenen.

Wanneer moet je jouw matras vervangen?

Een versleten matras heeft vele nadelen. Door de verslechterde ondersteuning en het verlies aan veerkracht slaap je minder diep. Je gaat meer woelen in de nacht en je slaapkwaliteit gaat erop achteruit. Met alle gevolgen van dien voor je lichamelijke en mentale gezondheid. Heb je bij het opstaan soms last van een pijnlijke onderrug? En trekt de pijn tegen de middag weer weg? Dit kan wijzen op een verminderde veerkracht. Ook als je een duidelijke kuilvorming ziet op de plek waar jij slaapt, weet je dat jouw matras aan vervanging toe is.
Ook al merk je niet meteen iets aan het ligcomfort, besef dan dat je matras na 8 tot 10 jaar intensief gebruik niet langer hygiënisch is. Zijn er gele vlekken, verkleuringen of een muffe geur ? Of heb je last van allergieën of ademhalingsklachten die erger lijken te worden? Dan is het hoog tijd voor een nieuw matras.

Wat is Sensity®?

De afneembare tijken van de Eastborn matrassen ondergingen een Sensity® behandeling. Dit betekent dat de stof is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Zo geniet je van een hygiënisch en fris slaapklimaat. Bovendien blijft de werking van Sensity® na een wasbeurt op 40 °C gegarandeerd.

Waarom kiezen voor een Eastborn matras 200×220?

Bij Eastborn staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Bovendien doen we niet aan import. Al onze matrassen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Vroomshoop. Wij leveren puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959! Daarbij zijn alleen de allerbeste materialen goed genoeg. Uiteraard combineren we ambachtelijk vakwerk van toen met technologie van nu. Zo blijven we onze klanten het beste slaapcomfort bieden.

Hebben jij en je partner andere slaapvoorkeuren? Welke oplossing biedt Eastborn?

Ken je onze Je t’aime uitvoering al? Hierbij worden twee éénpersoons pocketinterieurs met verschillende hardheden in één kern geïntegreerd. Dat is mogelijk vanaf een matrasbreedte van 160cm en bij hetzelfde type matras. Het voordeel? Je kiest elk apart je eigen ligcomfort en ondersteunende eigenschappen, maar hebt geen vervelende naad in het midden.
Een andere optie is een gekoppelde uitvoering. Dan worden de twee matrassen via een rits aan de boven- en onderkant aan elkaar vastgemaakt. Zo slaap je knus samen, maar kan je toch een matras kiezen dat helemaal bij jou past.

Laten we eerlijk zijn: bij de aankoop van een nieuw tweepersoonsmatras 200×220 ga je niet over één nacht ijs. Laat je adviseren door een ervaren professional zodat jij en je partner het juiste matras vinden. Hij of zij legt de verschillen tussen de diverse matrassen haarfijn uit, zodat jullie een doordachte keuze kunnen maken. Eentje waar jullie nog vele jaren plezier aan beleven. Maak een afspraak voor advies op maat bij een Eastborn dealer in je buurt.

Slaap gezond met Eastborn

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!