Heb je een ledikant?

Stel, je hebt een bestaand ledikant dat nog goed is. Maar eigenlijk moet het slaapsysteem binnenin vervangen worden. Dit is voor Eastborn geen probleem. Vind je ideale slaapsysteem bij één van onze gespecialiseerde dealers en laat je uitgebreid informeren!

Eastborn lattenbodem in ledikant

Je kunt jouw ledikant houden en er Eastborn lattenbodems met matrassen inleggen. De maatvoering is zo aangepast, dat onze lattenbodems ook in bestaande ledikanten passen. Onze lattenbodems zijn verkrijgbaar in een vaste en verstelbare uitvoering. Ook boxspring Eastborn Smart 12 kan gebruikt worden als inzetboxspring in een ledikant.

Beugels, ondersteuning in het ledikant?
Als jouw ledikant zijregels en een middenbalk heeft, leg je de lattenbodem er zo in. Als jouw ledikant geen steunen heeft om een drager te ondersteunen, kun je met behulp van de uitschuifpoten uit ons assortiment toch een Eastborn bedbodem in het ledikant plaatsen.

Eastborn lattenbodems
Door de open structuur zorgen lattenbodems voor een optimale ventilatie en een hygiënisch slaapklimaat. Met een Eastborn boxspring lattenbodem in combinatie met een Feel Fit pocketvering of foammatras ben je zeker van een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem!

Je kunt kiezen uit een vaste of verstelbare lattenbodem. De boxspring lattenbodem is eventueel uit te rusten met een matrasbeugel, die het verschuiven van de matras voorkomt bij het verstellen van de bodem. Naast plaatsing in een bedombouw is het ook mogelijk de lattenbodem vrij te plaatsen dankzij optioneel leverbare poten (in verschillende hoogtes).

Lattenbodem_Spectra_vast.jpg

Lattenbodem_Spectra_2M.jpg

Lattenbodem Spectra
Zeer geschikt voor volkern schuimmatrassen, zoals een foammatras uit de Eastborn Feel Fit collectie. Hoogwaardig berken multiplex 28-lattensysteem.

Lattembodem_Lumina_vast.jpg

Lattenbodem_Lumina_2M.jpg

Lattenbodem Lumina
De juiste keuze voor combinatie met een pocketveringmatras, bijvoorbeeld uit de Eastborn Feel Fit collectie. Ook geschikt voor volkern schuimmatrassen, zoals een foammatras uit de Eastborn Feel Fit collectie. Hoogwaardig berken multiplex 42-lattensysteem.


Vind een eastborn dealer