Hilding Anders, wereldleider in bedden

Eastborn is onderdeel van de Hilding Anders Group. De Hilding Anders Group is de grootste beddenproducent van Europa en Azië, met hoofdkantoor in Malmö, Zweden. Opgericht in Zweden in 1939, is Hilding Anders vandaag de dag actief in meer dan 40 landen, met meer dan 7.000 medewerkers en heeft een omzet behaald van €851 miljoen in 2012.

The HIlding Anders Family

Door exclusieve merken en private label concepten biedt de Hilding Anders Group bedden en matrassen voor iedereen. We zetten ons iedere dag in om de wereld een goede nachtrust te bezorgen en hebben onszelf als doel gesteld om de globale marktleider te worden in slaapsystemen. Voor meer informatie over de Hilding Anders Group kijk op www.hildinganders.com

Hilding Anders Nederland

Hilding Anders Nederland vertegenwoordigt de merken Pullman, Eastborn en Jensen.

Hilding Anders Netherlands BV
Postbus 62
7680 AB Vroomshoop
F: 0546 - 644 055
E: nederland@hildinganders.com

Je kunt Eastborn modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland.

Vind een dealer

Lekker slapen. Dat begint dicht bij huis. In Vroomshoop om precies te zijn. Hier werken we elke dag aan de perfecte nachtrust.

Eastborn sinds 1959

Eastborn biedt een ruime collectie boxsprings. Met daarbij natuurlijk volop keuze in matrassen, topdekmatrassen, hoofdborden en accessoires.

Ontdek onze collecties