Bij Eastborn combineren we ambachtelijk vakwerk en vertrouwde kwaliteit met de moderne technologie van nu. Van innovatieve pocketveren die jouw lichaam perfect ondersteunen. Tot natuurlijke coatings die ervoor zorgen dat je bed fris blijft.

Slim slapen en fris wakker worden noemen we dat.

Het verschil? Dat zie je, dat voel, dat ervaar je.

Fris wakker met Sensity

De matrasstof van je Eastborn matras is behandeld met Sensity. Dit is een speciale probiotica behandeling die op natuurlijke wijze voorkomt dat huismijt en allergenen een voedingsbodem krijgen. Het effect is ook na wassen op 40 ÂșC gegarandeerd. Onze Feel Fit Superior matrassen zijn behandeld met ConstantBody Temp. Je lichaamstemperatuur blijft daardoor altijd binnen de ideale range: niet te warm en niet te koud. De finish van RelaxFibre zorgt ervoor dat je eventuele elektrostatische lading kwijtraakt zonder dat je dat merkt. Dat slaapt wel zo ontspannen!

Slim slapen met easy turn

Ons slimme EasyTurn label is een handig geheugensteuntje. Met dit label weet je altijd wanneer je jouw matras moet draaien en keren. Door de handige plaatsing van het label aan het matras zul je het nooit vergeten. Zo blijft je bed heerlijk fris en gaat hij veel langer mee!

Slim slapen met smartpocket

Een Eastborn is altijd voorzien van slimme technologie. Zo gebruiken we het nageharde Smart Pocket veersysteem dat ervoor zorgt dat, zelfs na langdurig intensief gebruik, de pocketveer altijd weer terugkomt in zijn oorspronkelijke stand.

Mijn plek, mijn moment

Ik hoor de koffie pruttelen en de krant ritselen. Ik doezel na van een heerlijke droom. Mijn schouders, nek, rug en spieren zijn volledig ontspannen. Dit is fijn wakker worden. Dit is mijn moment. Mijn geheim? De innovatieve slaaptechnologie van Eastborn. Die draagt bij aan een heerlijke, diepe en gezonde nachtrust. Laat de dag maar komen.

Vind een eastborn dealer